Megint tolódik Conor McGregor visszatérése, nem lesz ott a UFC 300-zon
MMA

Megint tolódik Conor McGregor visszatérése, nem lesz ott a UFC 300-zon


The Notorious 2021. júliusában bunyózott utoljára, ami azt jelenti, hogy sosem volt még ekkora kihagyása. Ebben persze közrejátszott egy horrorisztikus lábsérülés, meg az érthetetlen szarakodás a USADA programjával.

Az ír szupersztár október 8-án végre elkezdte doppingprogramot, ami azt jelenti, hogy leghamarabb 2024. április 8-án térhet vissza, mert Dana White azt nyilatkozta, nem kivételeznek vele, neki is várnia kell at hónapot, mint mindenki másnak, annak ellenére is, hogy 2024. januárjától a UFC és a USADA útjai különválnak.

Igen ám, de Conor edzője, John Kavanagh azt nyilatkozta a hétfői The MMA Hour-ban, hogy Conor nem az áprilisi UFC 300-zon tér vissza, annak ellenére, hogy ők ezt szerették volna.
„Áprilisban reménykedtünk. Azt mondták, hogy áprilisban visszatérhetünk. De most úgy néz ki, csak nyáron. Ez nyilván rosszul érint minket, nem jó hír, de ez még nem a világvége, pár hónap csúszást jelent csak." – mondta Kavanagh.


Az SBG Ireland vezetője arra tippel, a UFC a jubileumi gálán jó nézettséget produkál majd McGregor nélkül is, ezért a júliusi Nemzetközi Bunyóhétre (International Fight Week) tartogatnák a nagy visszatérést.

Kavanagh hozzátette, Conor lába már egy ideje 100%-ban meggyógyult, és úgy gondolja, MIchael Chandler lesz az ellenfele váltósúlyban, ha pedig az egészsége majd úgy engedi, 2024-ben egy második mérkőzést is bevállal Chandler után, szeptember környékén.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá