Megint MMA ketrecben feszengett Floyd Mayweather, szóba került, hogy idén MMA-zhat

Megint MMA ketrecben feszengett Floyd Mayweather, szóba került, hogy idén MMA-zhat


Cukkolja McGregort.

Egy nappal azután, hogy minden idők legsikeresebb bokszolója posztolt egy erős (vagy gyengét, nézőpont kérdése) videót magáról, hogy ünnepélyesen bemegy a ketrecbe a Las Vegas-i Syndicate MMA edzőkomplexumban, most még eggyel emelte a tétet. A legenda egy újabb videóval jelentkezett, a lenti videóban megkérdezi rajongóit, hogy mi az esélye annak, hogy 2018-ban Floyd "Money" Mayweather és az MMA nevei összekötődnek egymással.


A poszthoz – Conor McGregor cukkolásaképp – odaírta, hogy:
"Támadd meg a királyt. Jobban teszed, ha nem hagyod ki..."


M & M, vagyis Mayweather és McGregor jó nagyot kaszált tavaly azzal, hogy összemérték erejüket a ringben, és a két rivális azóta sem tudott leszállni egymásról, a közösségi médiában gyakran háborúznak egymással, posztolgatva pillanatképeket a meccsről. Annyi pénzért, amennyit kaszáltak, szerintem nincs ember a földön, aki ne veretné magát össze, ezért én simán elképzelhetőnek tartom, hogy Floyd a ketrecbe merészkedjen McGregor ellen, habár én álomvilágban élek, és naiv is vagyok, mint az állat. Szóval elhiszek és el is tudok képzelni mindent.


Mayweather nadrágján egyébként a "Paddy Power" felirat áll, ami egy online fogadásokkal foglalkozó weblap Írországban, ők szponzorálták őt a Conor elleni bokszmeccsen, rájuk utal a videóban Floyd, amikor az esélyekről kérdezősködve azt mondja, "Paddy".

Lehet, hogy készülőben van valami? Conor legutóbb azt mondta, még mindig gondolkodnak, ki legyen a következő ellenfele: az átmeneti bajnok, Tony Ferguson, a veretlen Khabib egy potenciális oroszországi UFC gálán, a Nate Diaz trilógia, és Floyd Mayweather elleni bunyó is. Conor szerint ha Floyd nem harcol legalább egyszer a UFC-ben, a kihagyott lehetőség élete végéig kísérteni fogja. Ezt egyébként New Yorkból mondta tegnap este, ez azért fontos, mert valójában azért ment oda, hogy jótékonykodjon, kórházi beteg crumlini gyerekeken segít.Ne feledjétek: sokáig a Conor vs. Floyd bokszmeccset sem tudta elképzelni senki. Aztán megtörtént.


Szólj hozzá