Meghalt az MMA meccsén, majd újraélesztették CJ Hancockot
MMA

Meghalt az MMA meccsén, majd újraélesztették CJ Hancockot


Nagyon durva eset zajlott le a Legacy Fighting Alliance (LFA) pénteki gáláján. 

CJ Hancock szíve megállt a ketrecben, újra kellett éleszteni. A bunyós szombat reggel mesélte el történetét az Intsagramján, ami ráébresztette arra, hogy ez a sport életveszélyes. Mivel ilyen közel volt a halálhoz, úgy döntött, szögre akasztja a kesztyűit.


A 32 éves Hancock azt mondta, elég kemény fogyasztása volt, de nem tudja, mi lehetett a baj, meg természetesen azt, hogy nagyon megviselte őt a dolog. AZ orvosok is azt mondták neki, hogy nem harcolhat többet, mert a szívleállás mellett volt egy veseelégtelensége is a túlzott dehidratáció miatt."Össze vagyok törve lelkileg. Azt hiszem, mostantól edző leszek."

A fiaskó ellenére Hancock (2-2) azt mondta, MMA-ról átvált brazil jiu jitsu versenyzésre, és azt sem tartja kizártnak, hogy ha az egészsége engedi, később részt vesz majd "superfight"-okon.

A rémisztő az, hogy Hancock a meccsen egyszer csak összeesett, ezért ellenfele, Charlie Ontiveros elvileg megkapta majd a TKO-s győzelmet, de minden bizonnyal a meccset később no contest-re változtatják, a logika ezt diktálja. Vagyis nem egészen.


Ed Soares, az LFA CEO-ja például azt mondta, Hancock bekapott egy testrúgást, és rá pár másodpercre esett össze. De hát végül is töknyolc, mert Hancock úgyis befejezi karrierjét.

Ezek után nem csodálkozom.


Szólj hozzá