Még a hónapban visszatér a Bellator!
MMA

Még a hónapban visszatér a Bellator!


A UFC volt az első sportliga a világon, ami a koronavírus miatt nem dőlt ki teljesen.

Danáék a világjárvány idején (most is ezeket az időket éljük egyébként) is rendeznek gálákat, ők tértek vissza elsőként a képernyőkre, előbb, mint a foci, a tenisz, vagy a kosárlabda.

Nem minden MMA promóció alkalmazottjai (ide tartoznak a bunyósok is) voltak ennyire szerencsések, a második legnagyobb szervezet, a Bellator például február óta nem prezentált új gálát, ez iszonyatos bevételkiesés volt mindenkinek.

Nemrég jött a hír, hogy július 24-én visszatérnek a monitorjainkra. Ők is egy Amerikától független törzs (Mohegan Tribe) égisze alatt próbálnak szerencsét (a UFC a Tachi-Yokut Tribe-nál próbálkoztak).

A UFC-hez hasonlóan ők sem engednek be majd nézőket az arénába, és természetesen ezernyi óvintézkedésük lesz nekik is: maszkok, social distancing, a ketrec fertőtlenítése minden meccs után (bár ezt eddig is kellett volna csinálni, no de mindegy, jó pap holtig tanul), stb.

Még nem tudni, milyen gálát pakolnak össze, de az sem kizárt, hogy egy héten belül ők is megpróbálkoznak három gálával, hiszen sokaknak nincs másodállása, így annyi bunyót kell összehozni, amennyit csak lehet.

Remélhetőleg Borics Ádám is kap lehetőséget az újabb bunyóra, de meglehet, hogy azokat a meccseket hozzák előtérbe, melyek a vírus miatt maradtak el az év első negyedében. Itt olyan nevek vannak, mint Ryan Bader, Gegard Mousasi (vs. Douglas Lima), James Gallagher, Benson Henderson és még sokan mások.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá