McGregor interim váltósúlyú címmeccsen tért volna vissza, ha...
MMA

McGregor interim váltósúlyú címmeccsen tért volna vissza, ha...


A UFC új szerződést készített elő Conor-nak, aztán jött az ámokfutás.Dana White szerint intenzíven dolgoztak Conor új szerződésén, amit a héten véglegesítettek volna. A deal részeként a korábbi pehelysúlyú és könnyűsúlyú UFC bajnok visszatérésekor a váltósúlyú címért ment volna Rafael Dos Anjos ellen. Erre enged következtetni az is, hogy Conor pár napja még azt írta ki, hogy "Stay ready", mikor mindenki azzal kérdezte be, hogy miért nem ugrik be Khabib ellen a UFC223 főmeccsén. Aztán Khabib és csapata megtalálta a szálloda folyosóján Artem Lobovot (Conor csapattársa), Conor és csapata meg megpróbálta levadászni Khabibot, melynek ámokfutás és előzetes lett a vége, na meg egy csonka UFC 223.

A UFC történetének talán legnagyobb botránya meg ahhoz vezetett, hogy Conor kikerült a képből, helyére pedig Colby Covington lépett, ő mehet RDA ellen az interim váltósúlyú címért. Interim címért, mert a bajnok Woodley épp Mayweathert készíti inkább annak MMA bemutatkozására (mi a fasz?), ez a bemutatkozás pedig vélhetően szintén Conor ellen lett volna. Fogjátok csak a fejeteket, igen.

Btw., Conor és RDA korábban találkoztak volna a UFC könnyűsúlyú címért, de RDA megsérült és akkor kezdődött a McGregor vs Diaz saga...


Szólj hozzá