McGregor a világ 100 legbefolyásosabb embere között

McGregor a világ 100 legbefolyásosabb embere között


Az MMA arca (nem mi írtuk először!) a Time magazin szerint ott van a világ 100 legbefolyásosabb embere között.A híres magazin minden évben közzéteszi a top 100-as listát, amelyen általában elnökök, filmsztárok, zenészek szoktak szerepelni, de idén egy ketrecharcos, a UFC könnyűsúlyú bajnoka is bekerült a válogatásba. Rangsor nincs a 100 ember között, így mondhatjuk, hogy Conort egy lapon emlegetik többek között az Egyesült Államok elnökével, Donald Trumppal, és a focistával, Neymar-ral is.

Arnold Schwarzenegger, az élő legenda ezt a pár sort írta Conorról:
"Conor McGregor több mint egy harcos, több mint egy bajnok – bár ő volt az első ember az Ultimate Fighting Championship történelme során, aki egyszerre két súlycsoportban lett világbajnok, ezért nyilvánvalóan ezek a jelzők is illenek rá. Conor azon ritka egyéniségek egyike, aki nagyobb lett, mint a sportja. Biztos nehéz annak a szikár, kompakt testnek belül tartani Conor a hatalmas jellemét.

Attól a pillanattól kezdve, hogy találkoztam Conorral, tudtam, hogy ő nem az a fajta sztár, akit be lehetne skatulyázni egy kategóriába. Mióta megismertem őt, elmondhatom, hogy amit ti a képernyőkön láttok – a kevert harcművészetek mostanra már oly ismerős arcát – az csak súrolja a felszínt. A dublini borotvaéles, fegyelmezett és karizmatikus. Energiája abszolút ragályos, már-már olyan szinten, hogy az embernek kedve lenne ír nyelven üvöltözni azután, hogy hallotta őt 30 másodpercig beszélni.

Conorban akkora tűz van, amit nem lehet kioltani bajnoki övekkel. Nincs olyan fék, ami megállíthatná a motorját."

Fun fact: McGregornak laza 2 millióval több követője van Instagramon, mint Arnoldnak.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá