McGregor: A második menetben fogom kiütni Diaz-t
MMA

McGregor: A második menetben fogom kiütni Diaz-t


Az ír szupersztár megint jóslásba bocsátkozott, és úgy tippeli, hogy ismét a második menetben ér véget a mérkőzés, ám ezúttal az ő kezét fogják a magasba emelni.2 hét múlva választ kapunk arra a kérdésre, hogy vajon tényleg Nate Diaz-e az a harcos, aki kétszer is meg tudja állítani Conor-t, vagy a pehelysúlyú bajnok megint összekapja magát, és gálaműsort rendez? Nehéz ezt így előre megjósolni, annyi azonban bizonyos, hogy az idei év egyik legizgalmasabb visszavágóját fogjuk látni, hacsak nem történik megint egy hasonlóan gyors kiütés, mint amit Aldo szedett be tavaly decemberben. Ezúttal az eredeti felállás szerint mehet a küzdelem, legutóbb ez ugye nem így történt, akkor Nate mindössze 8 nap alatt készült fel a bunyóra, ám végül ez is elég volt neki Conor ellen, akit láthatóan azért megzavart a megváltozott ellenfél személye. Az első menetben még ő uralta a mérkőzést, de a menet végén észrevehetően lelassult, és a kardiója nem volt az igazi. A többi már történelem, Nate a második menetre feljavult, végül ütésváltásaival kezdte megtörni McGregor fedezékét, hogy aztán a földön végül egy hátsó fojtással vessen véget a harcnak. Conor a meccset követően úgy nyilatkozott, hogy ezt a keserű pirulát most le kell nyelnie, de igazi bajnokként addig nem nyugszik, amíg nem sikerül neki a visszavágás.

Névtelen

Erre mentálisan teljesen ráállt, az elmúlt hónapokban visszakaptuk a régi Conor-t, aki minden nyilvános helyen fogadkozott, hogy nem hagyja annyiban a dolgot. Tudjuk, hogy az ír tippjei általában működnek, most azt ígéri, hogy a második menetben kiüti stocktoni ellenfelét. Ezt a FOX Sports hivatalos twitter fiókja hozta le, annyival kiegészítve, hogy McGregor úgy érzi, sikerül visszafizetnie a kölcsönt. Sőt, arra gondol, hogy mivel a következő meccset ő fogja megnyerni, ezért célszerű lenne egy harmadik találkozót is összehozni Diaz ellen, hogy lássák, melyikük a jobb. PPV szempontjából biztosan működne a dolog, más kérdés, hogy Aldo ellen sem ártana készülnie, mivel biztosan a brazil lesz az ellenfele, ha végre visszatér a pehelysúlyú mezőnybe. Ha visszatér…

H.Ákos


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá