Max Holloway szerint Jose Aldónak „punci-itisze” van
MMA

Max Holloway szerint Jose Aldónak „punci-itisze” van


Max nem köntörfalaz.


Max Holloway megunta a szarakodást, bunyózni akar. Kilenc mérkőzés óta menetel veretlenül, utoljára Conor McGregortól kapott ki, és Nate Diazig az egyetlen volt, aki a pontozókártyákig vitte az írt. Címmeccset azonban még nem kapott. Ebben pontosan megegyezik a könnyűsúlyú Tony Ferguson-nal, azonban a UFC 206-on elhúzhat tőle, ráadásul, ha győz, komoly skalpot szerez, mert ellenfele Anthony Pettis lesz.

Ezzel 10 meccses veretlenségi szériát csinálna, de sokakkal ellentétben ő nem Conor McGregor-ért nyafog látványosan, hanem a pehelysúlyú ideiglenes bajnokot, Jose Aldo-ért. Erről RJ Clifford-nak nyilatkozott.
Ezután a meccs után csak az érdekel, hogy kiderüljön, hogy Aldo megtalálta-e a kibaszott védőoltást a kibaszott punci-itiszére. Az a köcsög menekül, szóval mondjátok meg neki, hogy tovább nem futhat. Mondjátok meg neki, hogy a hawaii eljön érte, és kísérteni fogja. Mondjátok meg neki, hogy álljon készen.

Aldo még szeptemberben idegesítette fel Holloway-t, amikor elbocsájtását kérte a UFC-ből, mivel nem kaphatott visszavágót McGregor ellen, miután a mostanra már két súlycsoportos bajnok brutálisan kiütötte. Mivel Max látta, hogy a közeljövőben a 145 fontos bajnok nem véd címet, ráadásul most 6 hónapig pihenni fog érkező gyermeke miatt, megcélozta az interim bajnok Aldo-t, aki pedig mást nem akart, csak az írrel bunyózni.
Nyilván szeretnék meccset McGregorral. Van némi múltam vele. Legyőzött, és az emberek azt mondogatják, hogy csak azért nem ütött ki, mert gátolta a sérülése, amit akkor szerzett. Én is megsérültem azon a meccsen, szóval szeretném tesztelni az elméletet. De ragaszkodjunk a tényekhez: van egy faszi, egy ideiglenes bajnoki címmel a súlycsoportunkban. Teljes agyrém lenne, ha a UFC hagyná, hogy az ideiglenes bajnokot megkerülve menjek az igazi övért. Csak realisztikus vagyok, ezért mondom, hogy legyen Aldo. Conor is távol lesz egy ideig, sőt lehet, már meg sem védi az övet.

A szabadszájú Max gondolkodása igazán üdítően hat a két súlycsoportban bajnok McGregor garázdálkodása okozta zűrzavarban. Az ír valóban dugót okozott két súlycsoportban, amit nyilván eltart majd egy ideig kibogozni, de a legtöbb bunyós hisztibe kezdett, míg Holloway csak verekedne a következővel a sorban, csak semmi faxni.
Nem lehet ráhatásom erre a dologra. Miért sírjak a kifröccsent tej miatt? Ha kiöntöd a tejet, akkor fogod, feltörlöd és visszafacsarod a rongyot a tejes dobozba? Nem… feltörlöd azt a szart, és továbblépsz. Nem fogok olyan dolog miatt picsogni, amit nem irányíthatok. Ennyi az egész. Minden alkalommal meg fogom mutatni a világnak, mit érdemlek, sokáig úgysem tagadhatják. Nincs más dolgom, mint arra koncentrálni, amire Max Holloway-nek koncentrálnia kell… ami nem más, mint nyerni, és emlékezetes módon nyerni.

Hát erre a következő lehetőséget december 10-én kapja majd Pettis ellen, és eszébe sincsen várni a sült galambot, aktív marad.
Nem keresek kifogásokat. Mindenki azt mondja nekem, hogy megérdemlem a címmeccset és várnom kéne. Ha vársz, magad sem hiszed el, hogy te vagy a legjobb a világon. Én hiszem, hogy én vagyok a legjobb. Pettis nagy értékké tette a nevét, ő egy volt bajnok, a csávó rajta van a Wheaties gabonapehely dobozán, az azért komoly. Ő egy hatalmas név és alig várom a kihívást.

Hát Aldo megint megkapta… és tényleg üdítő Holloway hozzáállása, hisz ne legyetek naivak. A sok címmeccsért az elvek miatt hisztiző bunyós valós motivációja a pénz, ami McGregor-ral jár. Kétségkívül jogosan akarják a címet, de figyeljétek meg… amíg nem volt két súlycsoportos bajnok, az őszintébbek pénzes bunyónak nevezték a vele való meccset. Most ez a kifejezés eltűnt, mindenki csak a dicsőségért harcol… ugyan már, mi ezt ne együk meg. Holloway viszont egyszerű gyerek, ha verekedni kell, ő ott lesz… és ez király.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá