Maurice Smith és Urijah Faber bekerül a Dicsőségcsarnokba

Maurice Smith és Urijah Faber bekerül a Dicsőségcsarnokba


Egyikük nevét a Modern Éra, másikukét a az Úttörők szárny őrzi az idők végezetéig.

Idén július 6-án között két UFC-s legendát is beiktatnak a UFC Dicsőségcsarnokába, A tavaly decemberben visszavonult Urijah Faber (34-10) a Modern Éra, az 55 éves Mauirce Smith (14-14) pedig az Úttörők szárnyba kerül a UFC évente megrendezett Hall of Fame ceremóniáján, az International Fight Week-en.

Annak ellenére, hogy Faber sosem tudta megszerezni a UFC világbajnoki övét, sikeres karriert futott be, és rettenetesen sokat tett a sport népszerűsítéséért. LEgyőzte többek között Dominick Cruzt is. A Kaliforniai Kölyök így reagált, amikor meghallotta, hogy bekerül a Hall of Fame-be:
“Nagyon megtisztelő. Őrület, hogy a karrierem során mindenki azt mondta, hogy naiv vagyok, ha azt hiszem, hogy valaha is a UFC-ben bunyózhatok, erre most bekerülök a Dicsőségcsarnokba. Igazán különleges este lesz nekem, a családomnak, a barátaimnak és a csapattársaimnak július 6-a, amikor beiktatnak."

Faber nevéhez fűződik még a Team Alpha Male, az MMA egyik legismertebb csapata is, ő alapította meg.

A másik díjazott Maurice Smith, aki Mark Coleman legyőzésével megszerezte a UFC nehézsúlyú bajnoki övét 1997-ben, ezzel ő lett a második ember, aki meg tudta ezt tenni, majd még ugyanebben az évben megvédte a címet Tank Abbottal szemben.

Smith abba a szárnyba kerül, ahol azok vannak, akik még az ezredforduló, vagyis azelőtt előtt lettek profik, hogy bevezették volna az MMA ma ismert egységes szabályrendszerét.

Maurice reakciója:
“Megtisztelő lesz, hogy bekerülök a Hall of Fame-be, és hogy a nevemet örökre összekötik az MMA-val. Én voltam az első világszínvonalú striker, aki címet szerzett a UFC-nél, mert remek edzőpartnereim voltak, akiknek köszönhetően sokoldalú harcossá váltam. Büszke vagyok a címekre, amiket elértem az MMA-ban, de az a legnagyobb teljesítményem, hogy fejlődésre késztettem a kevert harcművészeteket.”Smith olyan emberekhez csatlakozik, mint Coleman, Couture, Royce Gracie, Ken Shamrock, Dan Severn, Chuck Liddell, Matt Hughes, Tito Ortiz, Pat Miletich, Bas Rutten, Antonio Rodrigo Nogueira, vagy épp Don Frye.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá