Matt Hughes már a szőnyegen edzeget

Matt Hughes már a szőnyegen edzeget


Jó látni!

A UFC egyik legendás alakja két hónapja szörnyű balesetet szenvedett: telibe kapta autóját egy vonat, és súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel szállították a közeli kórházba. Ez első és második hallásra is elég vészjóslóan hangzott, de szerencsére szinte csak jó hírek érkeztek felőle, de családtagjai szerint még mindig hosszú út állt előtte.

Nemrég megjelent róla az első kép a balesete óta, amin láthatóan lefogyott egy laza 20 kilót minimum – jó érzés is volt látni a képet, de rossz is egyben. Most egy videó is felkerült róla a netre, melyen Hughes már a tolja a grappling-et a szőnyegen, pedig már jó rég nem használta az izmait:


"Csak öt napra hagyom magára, visszajövök, és már gurulni akar" – írta Matt-ről egyik legjobb barátja. "Hihetetlen! Így megspórolok pár grappling leckét. Most a legfontosabb, hogy elkezdje használni az izmait, amikre nem volt szüksége hosszú ideig. És persze az, hogy szórakozzon egy picit. Annyira jó érzés újra hallani a nevetését. Ha posztolnám a baleset első napján készített videót, és mellétenném a mostaninak, elkezdenétek hinni a csodákban."


Szólj hozzá