Masvidal alig várja, hogy rácáfolhasson arra, hogy 'karrier-lezáró' a Colby elleni bunyója
MMA

Masvidal alig várja, hogy rácáfolhasson arra, hogy 'karrier-lezáró' a Colby elleni bunyója


Chael Sonnen visszavonult már az aktív versenyzéstől, de a YouTube-csatornáján napról napra új MMA kontenttel lát el minket, már lassan egymillió feliratkozója van.

Egyik friss videójában úgy fogalmazott, Jorge Masvidal következő mérkőzése Colby Covington ellen akár a karrierje végét is jelentheti, amennyiben veszít. "Gamebred" jelenleg két meccses vereségszériában van, Kamaru Usman, a UFC váltósúlyú bajnoka verte meg mindkétszer. Előtte azonban volt egy 3 meccses nyerő sorozata, (T)KO-zta Nate Diazt, Darren Till-t, valamint Ben Askren-t.
“Személy szerint kedvelem Chaelt, bár ez a kommentje egy picit azért zavar. Ennek ellenére még magasabb lesz tőle a kibaszott hegy. Miután megmásztam, azt fogja mondani, el sem hiszi, hogy sikerült, én meg azt fogom mondani, "Megmondtam, bitch! Szeretem Chaelt, mert belátja ha hibázik, és bocsánatot kér. Szóval miután kibaszottul meggyilkoltam Colby-t, azt fogja mondani, hogy el se hiszi és hogy címmérkőzést érdemlek.”

Masvidal azt is hozzátette a mondókájához, hogy utálja a trash talk-ot, amit Covington művel, hiszen a fiatalokra is hatással lehet, kiemelte, hogy nagyon nem okés más feleségét szóba hozni például.
“Én nem értem ezt az egészet. Küzdeni fogunk mint férfi a férfi ellen. Minek idekeverni a vallást, viccelni másnak az országával, nőivel. Manapság menő felidegesíteni a másikat, pedig erre semmi szükség és káros is a jövő generációjára nézve. Nem vagyok hajlandó beállni a sorba.”

Érdekes sajtótájékoztató lesz, mert Colby előreláthatólag nem fogja kímélni Masvidalt szóban sem. Magát a mérkőzést március 5-én rendezik, a UFC 272-n.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá