Mark Hunt: Bassza meg a UFC!
MMA

Mark Hunt: Bassza meg a UFC!


Az új-zélandi bunyós nem nyugszik bele a Brock Lesnar-ügybe, a UFC-ből való kilépéssel fenyegetőzik.Mark Hunt nem nyugszik, továbbra is csak kocsisként káromkodva képes beszélni Brock Lesnarról és a UFC-ről. A Super Samoan a hétfői MMA Hourban adott telefonos interjút, melynek a felét simán ki lehetne sípolni. Ilyesmik hangzottak el:


Mark Hunt: Tétova óda, részlet


Lesnar egyhangú pontozással megverte Huntot a UFC 200 nehézsúlyú előmeccsén – majd kisvártatva kiderült, hogy a bunyó előtt két doppingteszten is megbukott, ugyanazzal az antiösztrogénnel (klomifennel), mellyel Jon Jonest is elkapták. Ráadásul a UFC – Brock kései felbukkanása miatt – eltekintett a kötelező, négy hónapos tesztelési időszaktól, ami csak még jobban felforralta Hunt agyvizét. Mark már előre sejtette, hogy bűzleni fog a bunyó.
A meccs előtt feltételeztem, hogy csal. Nézz rá. Nincs az az isten, hogy ez a fickó lefogy 265 fontra. Ez az arc egy köcsög, ugyanúgy tűket dugdos a seggébe, mint a többi csaló. És ennek tetejébe még itt ücsörög, és azt mondja, hogy „ez egy fair hely.” Hát nem, nem fair. Ezek a fickók csalnak, és felelősségre kell őket vonni. Minden pénzüket el kéne venni, ha csalnak, mert ha meghalok a küzdőtéren, ki fog gondoskodni a családomról?

Korrupt szar ez, ember. Ezeket a fasszopókat keményen meg kéne büntetni. Piszkos, mocskos, csaló parasztok. Így nyerte meg az a majom a világbajnoki címét. Nem tisztán tette. Csalással szerezte, mint a többi csaló.

Hunt, miután fény derült a csalásra, tajtékozva először Lesnar meccspénzének – két és félmillió dollár – a felét követelte, később már a teljes összeget. Ezt persze nem kapta meg.
A legjobb eredmény az lenne, ha a cég, ami alkalmaz, azt mondja, hogy „csaltál, elveszíted minden bunyókereseted, és mivel csalás volt, kirúgunk. Beperelnek, és megkapod a bírságot. Egyenesen a bíróságra mész, a büntetőbíróságra, mert amit tettél, az bűncselekmény.” Azt akarom, hogy ez történjen. Hogy ezeknek a csalóknak ne legyen több ösztönző, hogy újra csaljanak, mert nyereségvágyból teszik. Ha mindezt elveszik tőlük, akkor semmijük se marad.

Tiltsák el őket 5 vagy 10 évre. Annyi volt a karriered. 5-10 év, nem marad már a karrieredből semmi, és nemcsak ez, hanem elveszíted az összes pénzed. Harcosként véged van. Az megfékezne abban, hogy csalj. Ezt akarom. Nem akarok olyan cégnek dolgozni, ami azt mondja: „nem bánjuk, ha csalsz, vagy csinálsz ezt-azt.” Máskülönben mindegyik majom csalni fog.

Hunt annyira nem bízik a UFC-ben, hogy most már azt feltételezi, a 200-as gála előtt is tudtak Lesnar csalásáról, de nem tettek semmit, mert szükségük volt a pankrátorsztár nézettségnövelő szupererejére.
Ami igazán feldühít, az az, hogy szerintem talán tudtak is róla. Tudtak? Ezért nem tesznek semmit ellene? Azért kapott mentességet a négy hónapi tesztelés alól ez a bolond fasz, mert tudtak róla? Mert ha tudtak róla, akkor biztos, hogy minket meg le se szartak. „Hé, ember, megengedjük ennek a szétkokszolt majomnak, hogy megküzdjön ezzel a másik fickóval.” Mármint, basszus, az emberek már azt mondják, hogy visszavágóznod kellene vele. De én nem pazarolnám erre az időm. Ő egy húgy. És azt mondják, hogy „megvert téged.” Ha nem szúrt volna tűt a seggébe, akkor talán másképp történt volna.

Hunt múlt héten jutott el oda, hogy már bunyós érdekvédelmi szakszervezet akar alapítani. Sőt, már egyenesen arról beszél, ha nem változnak a dolgok, lelép a UFC-ből.
Ha van egy nagy tű a seggedben, akkor nagyon félhetsz a vereségtől. Azt hiszem, eljött az idő, hogy szakszervezet alakuljon. Minden harcosnak össze kell fognia, mert rossz üzenetet küldünk. Azt az üzenetet küldjük az embereknek, akik követik a sportot, hogy ó, ember, itt bármit megúszhatsz. Hogy érvényesülj a UFC-ben, elég, ha tűt szúrsz a seggedbe, és dollármilliókat kaszálsz, ha eljutsz a csúcsra. Könnyű. Még jobb: adunk neked egy négy hónapos egérutat, és nem csak azt, hanem adunk neked egy saját sajtókonferenciát is. Annak a bolondnak volt egy saját sajtókonferenciája, és mindenki más meg várhatott a közösre. Vicc.

Megyek, dolgozok másnak. Mint mondtam, szarok rá. Ha be kell perelnünk őket, akkor, bazmeg, bepereljük őket. Mocskos csőcselék. Az a baj, hogy manapság mindenki úgy van vele, hogy „a UFC-be akarok kerülni, ember.” Baszd meg a UFC-t. Szarok vagytok. Ti baszadékok senkivel se törődtök.

Hagyjuk, hogy ez a kurva fehér szardarab tűket szurkáljon a seggébe, és azt mondjuk, „ó, egyenesen a bankhoz visz minket.” Adjunk neki dollármilliókat, a másik szarrágóval meg ne is törődjünk. Tudod mit? Baszd meg, és baszd meg a szaros cégedet is. Legyen ez a szerződésünk. Pereljetek be, fasszopók.

Az emberek évek óta attól félnek, hogy a cég ellehetetleníti őket. Hát, baszd meg a céget. Téged is leszarnak, meg másokat is. Ha most lelépek, nem fognak érdekelni a következmények. Úgy fogok lelépni, hogy tudom, én nem csaltam, hogy előre jussak a sportban. Emelt fővel mondhatom, hogy lehet, hogy egy csomó áldozatot kell hoznom azért, hogy megváltoztassam a dolgokat, de legyen így. Rendben van. Legalább tudni fogom, hogy feljutottam a csúcsra, és ott csak mocskos csalókat találtam, meg a céget, aki támogatja őket a csalásban.

Nekem ez megfelelne. Nincs az az isten, hogy ezen aggódjak. Azt mondják, ez egy tiszta sport, az embereket tesztelik, meg minden, ez nagyon szép, csináljátok a teszteket, de milyen büntetéseket osztanak ezek a majmok? Semmilyen büntetést nem osztanak. Az USADA vagy a kurva NASA, vagy mi a fasz a nevük, milyen büntetéseket osztasz? Semmilyeneket. Annyit mondanak csak, hogy „ó, helló, csaláson értük ezt az arcot, és nekünk kell adnia ezt a pénzt itt mind.” Mi a faszomért kéne azt nektek adni? Miért kéne megkapniuk azt a szart? Nem ők veszítettek. Nem az ő brandjük sérült. Semmit sem mondtam, amikor a másik két csalót vertem meg, meg a többit, akik valószínűleg szintén csaltak, de most már elég volt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá