Márciusban térhet vissza Jon Jones
MMA

Márciusban térhet vissza Jon Jones








 Jon Jones, minden idők (egyik) legjobb MMA harcosa sajnos nagyon sok időt elvesztegetett a nehézsúlyra váltással. "Bones" 2020. februárjában mérkőzött utoljára, akkor győzte le Dominick Reyes-t pontozással. Ez akárhogy is nézzük, három év kihagyást jelent, ami azért fájó az MMA rajongóknak, mert tényleg a legjobbról beszélünk.


Nehezen jön össze ez a mérkőzés, hiszen mind Jonesnak, mind Francisnek bérproblémái adódtak a promócióval, és hosszú ideig egyik fél sem akart engedni a másik akaratának, Ngannou is pár napja nyilatkozta, hogy még mindig nem kapott új és jobb szerződést, de lehet, hogy ez a mostani héten megváltozott.


A kezdetleges jelentések szerint a Jones vs. Francis ütközetet a UFC 2023. március 4-ére próbálja összehozni.

 

Amennyiben sikerrel járnak, a UFC 285-ön láthatjuk ezt az elképesztő superfightot, ami simán nem csak az év, de az utóbbi 3 év legnagyobb összecsapása lehet, amit akár szó szerint is lehet érteni.


Természetesen van B-terv is, Jones épp eleget várt már, és ha Francis nem lesz kész jövő márciusra (neki volt egy térdműtétje is ugyebár), akkor Jones a top contender Curtis Blaydes ellen mehet majd. Ez azért némi meglepetés, mert Stipe Miocic került még szóba Jones potenciális ellenfeleként, de úgy tudjuk, az amerikai most túl elfoglalt tűzoltóként, ezért nem vállalta a bunyót.









Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41



Szólj hozzá