Márciusban Gilbert Burns vs. Demian Maia
MMA

Márciusban Gilbert Burns vs. Demian Maia


Mindig izgalmas, mikor két specialista kerül egymással szembe. Ha földharcra szakosodott bunyósokról van szó nem ritka az sem, hogy még csak egy földrevitel kísérletet sem látunk, mintha kioltanák egymást a grappling skill-ek. Valami ilyesmit láthattunk az Usman vs. Covington meccsen is, azonban ez az összeállítás annyiban más, hogy mindkét bunyós a Brazil Jiu-Jitsu világából jön, szinte borítékolható, hogy a földön lesz vége.

Demian Maia nem igazán szokta erőltetni az állóbunyót, saját bevallása szerint minden alkalommal amikor az oktagonba lép, azt akarja megmutatni a világnak, mennyire erőteljes és hatékony harcművészet a BJJ. Valljuk be, a legtöbben inkább elkerülik a földharcot Maia ellen, kisebb nagyobb sikerekkel. A tapasztalat is mellette szól és olyan nevekkel küzdött meg eddig, akiket Burns még hírből sem ismer. Mindezek ellenére Burns kemény dió lesz, többszörös világbajnok BJJ-ben, legutóbb pedig az egykori ADCC győztes Gunnar Nelson-t is legyőzte, igaz ez Maia-nak is sikerült öt évvel ezelőtt.

Mindketten hazai terepen lépnek a szorítóba március 14-én az UFC Brasilia gálán.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá