Manny Pacquiao ügynöke elfogadta Conor McGregor szaúd-arábiai meccsét: 'Csináljuk'!

Manny Pacquiao ügynöke elfogadta Conor McGregor szaúd-arábiai meccsét: 'Csináljuk'!


Pacquiao már hivatalosan is visszavonult, azonban szeretne még nagy meccseket összehozni, mint például egy McGregor elleni párharc.

"Pac-Man" 2021-ben vonult vissza a profi versenyzéstől, de a kesztyűket sosem akasztotta igazán szögre. 2022 végén az influencer DK Yoo ellen bokszolt, és tárgyalásokat folytatott Buakaw Banchamek és Floyd Mayweather ellen bemutató mérkőzésekről is.

Most ügynöke, Sean Gibbons szerint Pacquiao rendesen visszatért a profibokszhoz, és nagyon nagy meccseket néz ki magának.
"Gyakorlatilag már visszavonult a visszavonulásból" – mondta Gibbons a BoxingScene-nek adott interjújában.

Conor McGregor vs. Manny Pacquiao: a money fight, amit senki sem kért


Persze lehet, hogy Pacquiao csapatának a részéről ez csak duma, de egy ilyen nagy meccs esetében a kirakós legfontosabb darabja már megvan: Szaúd-Arábia, ahol hajlandóak finanszírozni a gálát.

Persze ott van a UFC, ami ennek az egésznek az útjába állhat, mivel náluk van McGregor exkluzív szerződése, és valószínűleg nem szeretnék, ha Szaúd-Arábiában bokszolna Manny Pacquiaóval.

Ami biztos, hogy McGregor először Chandlerrel fog megküzdeni június 30-án, és maximum azt követően lehet szó bármilyen bokszmérkőzésről, azonban amennyiben győzelemmel tud visszatérni a lábtöréséből, egészen biztos, hogy a UFC-ben folytatja, és akár egy címmérkőzést is kiharcolhat magának.

Írta: Almási Csaba


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá