Magyarországra jön a századik győzelmét megszerezni az élő legenda, John Wayne Parr

Magyarországra jön a századik győzelmét megszerezni az élő legenda, John Wayne Parr


99 győzelem. 45 kiütéssel. Kickboxban.

John Wayne Parr néhány hete egyszer már írtunk (Századik győzelmére készül John Wayne Parr">
Századik győzelmére készül John Wayne Parr
) , de most szerencsére megint elő kell venni a vén csirkefogót.

Az öreg megegyezett a Bellatorral, így a Borics Ádámról szóló 196-os gálával egy este tartandó kickbox minitorna alatt háromjegyűvé varázsolná rekordját.

Néhány napja még Chris Weidman és Alistair Overeem oldalán lógott a UFC 221-en, ahol még az is felröppent, hogy Weidman állandó sparring partnere lehetne.Ugyan néhány éve már visszavonult, de ahogy az lenni szokott, ez kb másfél napig is tartott.

41 évesen még úgy érzi, ha meglesz a nagy százas, még 3-4 harc benne van a nem mellesleg 10-3-as profi boksz mérleggel is rendelkező ”Pisztolyhősben.”

Parr utoljára decemberben mutatta meg magát a Bellator Kickboxingnál, akkor TKO-val nyert a hazai pályán harcoló olasz Piergiulo Paolucci ellen.


”A következő harcom Április hatodikán lesz Budapesten. 99 győzelmem van. Egy Thai harcosnak, ez szinte semmit sem jelent. De nekem mint ausztrálnak, a legnagyobb dolgot jelenti az esély, a nagy mérföldkőre. Köszönöm Scott Cokernek és Hans Molenkampnak, hogy hisznek bennem.”

Mi pedig fogadjuk az öreget majd, óriási ovációval, akinek ellenfele még ugyan nem ismert, remélhetőleg nem egy hazánkfia ellen készül...


Szólj hozzá