Mackenzie Dern: Rousey sohasem inspirált, nagyobb szeretnék lenni, mint ő
MMA

Mackenzie Dern: Rousey sohasem inspirált, nagyobb szeretnék lenni, mint ő


A Gabi Garciát is megverő BJJ-fenomén egy nap Ronda Rousey sikereit is felülmúlná.


Mackenzie Dern kétségkívül az egyik legjobban feltörekvő női MMA-s az UFC-n kívül. A fekete öves jitsus eddig még csak három (nevenincs) ellenfelet gyűrt maga alá MMA-ban, de máris Rousey babérjaira törne, sőt még túl akarja szárnyalni azokat. Nem lesz könnyű, Rousey ugyanis első 11 mérkőzéséből 11-et megnyert, mind a 11-et karfeszítéssel.

Dern neve mellett ezzel szemben egyelőre csak egy submissiön árválkodik, bár az is igaz, hogy az egy egészen rendkívüli volt:Mackenzie legutóbb Katherine Roy-t győzte le március 10-én a Legacy Fighting Alliance 6-ban, de az eredmény (egyhangú pontozás) legalább olyan semmitmondó volt, mint ellenfele neve.

A Sherdognak Dern legutóbb azt mondta, Rowdy sosem volt a példaképe, és hisz abban, hogy egy nap túlszárnyalja őt mind nézettségben, mind karrierben.
Sosem néztem fel rá. Lehet, hogy a személyisége miatt, ki tudja. Sosem találkoztam vele, ezért nem tudom, milyen élőben. Amikor megláttam, hogy milyen sikereket ért el, arra gondoltam, hogy ezt én is meg tudnám csinálni. Sosem inspirált igazán. Nagyobb szeretnék lenni, mint ő. Szerintem én egy másfajta imázst képviselek, mint ő, másfajta példakép vagyok. Más a stílusom is, és a lehető legtávolabb szeretnék eljutni vele.

Korábban Hendo nyilatkozta, hogy szerinte Dern egy nap nagyobb lesz még Rouseynál is, tehát csak van benne valami. Egy biztos: ha ez sikerül is, arra a napra még nagyon, de nagyon sokat kell várnunk.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá