Mackenzie Dern MEGETTE Amanda Coopert
MMA

Mackenzie Dern MEGETTE Amanda Coopert


Amanda Copper a meccs előtt azt mondta, 15 évvel több tapasztalata van állóharcban, mint Mackenzie Dern-nek, és ha nem jobb emiatt állóharcban, mint ő, akkor ott valami nagy baj lehet. És valóban.

A meccs az első két percben állóharc volt. Mackenzie még csak a jelét sem mutatta annak, hogy a földre akarja vinni Coopert, pedig elvileg ezt a taktikát kellett volna követnie.

De valamiért nem tette. A mérlegelésen Dern több mint 3 kilóval nehezebb volt a kelleténél a ketrecben pedig úgy tűnt, mintha egy nehézsúlyú küzdött volna egy szalmasúlyúval. És meg is lett az eredménye. Mackenzie egy BŐDÜLETES jobb csapottal a földre küldte a nála 15 évvel tapasztaltabb Coopert, majd ráugrott, és olyan pillanatok jöttek, amik kísértetiesen emlékeztettek a Nate Diaz vs. Conor McGregor I-re.

Jött a full mount, Cooper alulról pár pillanatig védekezett Dern brutális ground-and-pound-ja ellen, aztán gyorsan feladta, hasra fordulva feladta neki a hátát, Mackenzie pedig lefojtotta. Pillanatról pillanatra, frame-ről frame-re ugyanaz zajlott le, mint itt (a cikk írásának pillanatában nem találtam videós bejegyzést a Dern-féle kivégzésről):Joey Diaz reakcióját ide teszem még, elég priceless (nagyjából annyit tesz, hogy Dern rázza a seggét örömében, egyik kezében ott a fánk, a másikban pedig a meccspénze amit könnyen megnyert:Szólj hozzá