Lyoto Machida is csatlakozott a Karate Combat-hoz!

Lyoto Machida is csatlakozott a Karate Combat-hoz!


Egészen elképesztő az, ami a Karate Combat vezetősége véghez vitt a napokban.

S. Kovács Ádám, a promóció elnöke az Instagramon kérdezte meg a követőit, hogy 3 abszolút bunyólegenda közül kit szeretnének látni a Karate Combatban.

A harmadik válaszlehetőségre sajnos nem emlékszünk már, de az biztos, hogy a listában ott volt Anderson Silva és Lyoto Machida neve is. A szavazást Ádám napokkal később lezárta, és kiderült, hogy egyhangú pontozással nyerte meg Machida, aki ugye karatés alapokkal ugrott fejest régen az MMA világába.

A szervezet ma jelentette be – a legnagyobb megdöbbenésünkre –, hogy a szavazás alapján felkeresték és leigazolták a Bellator aktív versenyzőjét! 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karate Combat 🥋 (@karatecombat) által megosztott bejegyzés


Lyoto Season Sensei-ként tevékenykedik majd, ugyanúgy, mint Georges-Saint Pierre. Ez azt jelenti, hogy nem bunyózik, hanem tanárként, a "szezon mestere"ként elemzi majd a mérkőzéseket, osztja meg aranyat érő tudását a versenyzőkkel.

Azonban könnyen meglehet, hogy Machidát látjuk bunyózni is majd a Karate Combatban. A fenti posztban ha jobbra lapoztok egyet, van egy rövid interjú "A Sárkánnyal", ott hangzik el tőle, hogy lehet, hogy kedvet kap a versenyzéshez is.

A harmadik danos shotokan karatés elmondta, ha fiatalkorában létezett volna a KC, akkor 100%, hogy jelentkezik rá. Ádám a karate.com-on rávilágított arra, hogy a mostani együttműködés kölcsönös, hiszen Machida annyi mindent letett már az asztalra, hogy a munkája nélkül Karate Combat sem létezne.

A KC harmadik szezonja júliusban startol, több magyar versenyzővel, szóval kötelező néznivaló lesz.

Menő lépés, Karate Combat, menő lépés!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá