Lineker: Dillashaw-n keresztül vezet az út a bajnoki címig
MMA

Lineker: Dillashaw-n keresztül vezet az út a bajnoki címig


John Linekernek elég komoly elképzelései vannak a jövőre nézve. Miután július 13-án kiütötte Michael McDonaldot megcélozta az UFC harmatsúlyú bajnoki címét. Mielőtt, azonban bejelentkezne Dominick Cruznál a címért, előtte lerendezné T.J. Dillashawt. A „sziklaöklű” szerint így lesz a legjobb mindenkinek.Úgy vélem Dillashaw-n keresztül vezet az út a Dominick Cruzzal való bunyóig. Hatalmas próbatétel volna számomra – Dillashaw – és a stílusa nagyon hasonló Cruzéhoz. Ha megverem, meg kellene kapnom a címmeccset.Addig üsd a vasat, amíg meleg! - tartja a régi közmondás és Lineker is ebben a szellemben tervezi folytatni.
Ha rajtam múlna, már holnap visszatérnék, ha hívnának az UFC-től. De úgy gondolom, három hónap múlva már reális lehet a dolog. Ha tehetném, novemberben ismét bunyóznék, ezért vagyok itt!Egy kicsit sok, ha van a képletben, azonban Lineker nem a levegőbe beszél. 2008 óta 28-7-es profi mérleget bunyózott össze. 2012-ben mutatkozott be az UFC-ben. Itt 11 meccséből, kettő kivételével, győztesen hagyta el az oktagont, a McDonald felett aratott győzelme volt zsinórban az ötödik – közben pedig begyűjtött 4 küzdelmi bónuszt is. Ha valamit fel lehetne róni neki, az az, hogy korábban többször sem sikerült rendesen befogyasztania, de mióta visszatért harmatsúlyba, ezzel sincs gond.


Nem látok bele az UFC meccsszervezőinek a fejébe, de én megadnám John Linekernek a lehetőséget. Reméljük mások is így vannak ezzel!


szerző: td_Emree


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá