Leszbikus pornók kezdődnek így, nem MMA-kihívások
MMA

Leszbikus pornók kezdődnek így, nem MMA-kihívások


Ilima-Lei Macfarlane úgy állt bele Anastasia Yankovába, ahogy az csak a Brazzers videóiban – és persze a Bellatorban lehetséges.Míg a UFC a szigorított doppingszűrésével, és bizonyos szempontból a Reebok-mezekkel is azon dolgozik, hogy mindenki számára komolyan vehető szervezet legyen, addig a Bellator szarik az egészbe, és a cirkuszi meccsmékinggel, valamint a sportolói egészségmegőrzés teljes figyelmen kívül hagyásával, és mindenféle bunyósközhelyre való ráerősítéssel azon van, hogy a '90-es éveket idéző véres látványossággá váljon. A vezetőség példája, úgy tűnik, ragadós, mert most az egyik harcosuk állt elő olyan promóciós manőverrel, ami telibe találja az MMA-t még mindig döntő többségben figyelemmel kísérő férfi rajongótábor ösztöneit. Scott Coker Bellator-vezér bizonyára repes az örömtől.

A légsúlyú Ilima-Lei Macfarlane úgy hívta ki kolléganőjét, Anastasia Yankovát, ahogy mondjuk egy leszbikus pornóban lenne indokolt. A szavai, via MMAJunkie:
Anastasia Yankovával akarok verekedni, és nem azért, mert olyan jól ment neki a ketrecben. Őszintén szólva, csak egyszer küzdött, és az is egy debütáló ellenfél ellen volt, köztes súlyban, ami egyáltalán nem nagy szám. De, látva a nagy felhajtást körülötte, szerintem egy meccs kettőnkkel remek promóciós lehetőség volna.

 

Nem igazán tudom, milyen párosítás növelné az esélyeimet a címmeccsre, viszont úgy gondolom, hogy egy Anastasia felett aratott győzelem egyértelműen növelné annak az esélyét, hogy smároljak vele. Nem tudom, hogy egy címmérkőzés reménye, vagy a köztünk feszülő rejtett szexuális feszültség miatt vágyom arra, hogy megverekedjünk. Minden esetre én készen állok.

Marketingből ez csillagos ötös. Hogy mennyire használ a női MMA megítélésének, az más kérdés.

A kihívást egyébként nem is intézhette volna alkalmasabb ember alkalmasabb ember felé. Macfarlane volt az, aki tavaly vírusvideóban tarolta le a netet: profi debütjén a rémes Xplode Fight Series ketrecében pillanatok alatt kiütött egy túlsúlyos és fogalmatlan ellenfelet, akinek nem hogy az MMA-hoz, de önmagában a testmozgáshoz se volt semmi köze. Ez után igazolta le a Bellator. Yankova pedig épp azt a kezelést kapja, amivel Scott Coker legutóbb Ronda Rouseyt ajándékozta meg.

Coker azt mondta, év végéig bajnokot akar koronázni a női légsúlyban. A címmeccs párosítása alighanem ezennel meg is született, eladhatósági szempontból legalábbis mindenképp.

Szólj hozzá