Leszbikus pornók kezdődnek így, nem MMA-kihívások
MMA

Leszbikus pornók kezdődnek így, nem MMA-kihívások


Ilima-Lei Macfarlane úgy állt bele Anastasia Yankovába, ahogy az csak a Brazzers videóiban – és persze a Bellatorban lehetséges.Míg a UFC a szigorított doppingszűrésével, és bizonyos szempontból a Reebok-mezekkel is azon dolgozik, hogy mindenki számára komolyan vehető szervezet legyen, addig a Bellator szarik az egészbe, és a cirkuszi meccsmékinggel, valamint a sportolói egészségmegőrzés teljes figyelmen kívül hagyásával, és mindenféle bunyósközhelyre való ráerősítéssel azon van, hogy a '90-es éveket idéző véres látványossággá váljon. A vezetőség példája, úgy tűnik, ragadós, mert most az egyik harcosuk állt elő olyan promóciós manőverrel, ami telibe találja az MMA-t még mindig döntő többségben figyelemmel kísérő férfi rajongótábor ösztöneit. Scott Coker Bellator-vezér bizonyára repes az örömtől.

A légsúlyú Ilima-Lei Macfarlane úgy hívta ki kolléganőjét, Anastasia Yankovát, ahogy mondjuk egy leszbikus pornóban lenne indokolt. A szavai, via MMAJunkie:
Anastasia Yankovával akarok verekedni, és nem azért, mert olyan jól ment neki a ketrecben. Őszintén szólva, csak egyszer küzdött, és az is egy debütáló ellenfél ellen volt, köztes súlyban, ami egyáltalán nem nagy szám. De, látva a nagy felhajtást körülötte, szerintem egy meccs kettőnkkel remek promóciós lehetőség volna.

 

Nem igazán tudom, milyen párosítás növelné az esélyeimet a címmeccsre, viszont úgy gondolom, hogy egy Anastasia felett aratott győzelem egyértelműen növelné annak az esélyét, hogy smároljak vele. Nem tudom, hogy egy címmérkőzés reménye, vagy a köztünk feszülő rejtett szexuális feszültség miatt vágyom arra, hogy megverekedjünk. Minden esetre én készen állok.

Marketingből ez csillagos ötös. Hogy mennyire használ a női MMA megítélésének, az más kérdés.

A kihívást egyébként nem is intézhette volna alkalmasabb ember alkalmasabb ember felé. Macfarlane volt az, aki tavaly vírusvideóban tarolta le a netet: profi debütjén a rémes Xplode Fight Series ketrecében pillanatok alatt kiütött egy túlsúlyos és fogalmatlan ellenfelet, akinek nem hogy az MMA-hoz, de önmagában a testmozgáshoz se volt semmi köze. Ez után igazolta le a Bellator. Yankova pedig épp azt a kezelést kapja, amivel Scott Coker legutóbb Ronda Rouseyt ajándékozta meg.

Coker azt mondta, év végéig bajnokot akar koronázni a női légsúlyban. A címmeccs párosítása alighanem ezennel meg is született, eladhatósági szempontból legalábbis mindenképp.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá