Lejárt T.J. Dillashaw eltiltása
MMA

Lejárt T.J. Dillashaw eltiltása


Hamar elröppent az a két év, amelyre eltiltották a versenyzéstől T.J. Dillashaw-t (16-4) illegális doppingszer-használat miatt.

Hétfőtől a UFC egykori harmatsúlyú bajnoka már bunyózhat is, hiszen 2019. január 19-én tette tiszteletét utoljára az Octagonban, amikor kikapott Henry Cejudo-tól eggyel lejjebb, légsúlyban.

T.J. azt mondta, azért nyúlt az injekciós gyógyszerhez, mert félt a vereségtől, és hogy az eltiltás ideje alatt a családjával (van egy kisfia) és az üzleti dolgaival foglalkozhatott – van pár projekt, amiben benne van, például van egy cége, ami hidegen préselt gyümölcslevek árusításával foglalkozik.

Ettől függetlenül Dillashaw szeretni visszatérni, és már most egy címmeccsre fáj a foga, hiszen amikor eltiltották, akkor még ő volt a harmatsúlyú bajnok, vagyis a bajnoki övét nem azért vesztette el, mert valaki megverte, hanem mert kénytelen volt leadni.

Ha a UFC megadja neki azt, amire vágyik, akkor a T.J. a Petr Yan vs. Aljamain Sterling mérkőzés győztese ellen mehetne a címért. Erre a találkozóra idén márciusban kerül sor, és a győztesnek pihennie kell, tehát előreláthatólag TJ az év második felében kaphatna szerepet a leghamarabb.

Kérdés, hogy akar-e várni addig a visszatéréssel.

Ti mit tennétek a helyében?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá