Legyőzheti-e Valentina Shevchenko-t Jessica Andrade?
MMA

Legyőzheti-e Valentina Shevchenko-t Jessica Andrade?


Jessica Andrade a hétvégén óriási győzelmet aratott az első kiemelt, Katlyn Chookagian felett. A brazilnak ez volt élete első mérkőzése a nagyobb divízióban (légsúly), és nagyon jól vette az akadályt, testütésekkel végezte ki az amerikait.Chookagian volt az elsőszámú kiemelt versenyző a súlycsoport bajnoka, Valentina Shevchenko alatt, így Andrade kiérdemelte, hogy a következő mérkőzése bajnoki címmeccs legyen "Bullet" ellen.

Nyilván nagy kérdés, hogy vajon mennyi az esélye annak, hogy a bajnokot megverik, és egy ilyen random sportban, ahol bármi bármikor megtörténhet, ez nem jósolható meg előre. Shevchenko annyira a többiek fölött lebeg (kivéve talán Amanda Nunes-t), hogy az már szinte félelmetes, a súlycsoportoktól független P4P listán a harmadik helyen van, a veretlen Weili Zhang előzi meg egyedül (Andrade a 6.).

Mindenesetre a brazil pozitívan áll hozzá az egészhez
"Szerintem tudok változást hozni a súlycsoportban. Jól bunyóznék Valentina ellen, már épp ideje, hogy ez a meccs létrejöjjön.”

"Bullet" november 21-én bunyózik Jennifer Maia-val, és ha valami közbejön, Andrade elvállalja a beugróember szerepét:
“Ha ez megtörténik, ott leszek, ha kellek, készen leszek a küzdelemre, bármilyen súlycsoportban. Rég nem éreztem ilyen jól magam a bőrömben, éhes vagyok a küzdelemre" – mondta Andrade, akinek nagyobb a bicepsze, mint a legtöbb férfi bunyósnak a súlycsoportban.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá