Közös menedzsmentje lett McGregor-nak és Pacquiao-nak

Közös menedzsmentje lett McGregor-nak és Pacquiao-nak


Tegnap jött a hír, hogy a Conor McGregort is menedzselő Paradigm Sports Management-hez csatlakozott Manny Pacquaio. Elmondjuk, mit lehet ebből leszűrni.

A WBA bokszvilágszervezet Super Welterweight bajnoka korát (41) meghazudtolóan teljesített a ringben. A legutóbbi három meccsét megnyerte top kihívók – Lucas Matthysse, Adrien Broner és Keith Thurman – ellen, és a Mayweather meccs óta csak Jeff Horn-tól kapott ki pontozással, de úgy képzeld el, hogy az a pontozás sokkal, de sokkal botrányosabb volt a Jon Jones vs. Dominick Reyes pontozásánál.

Visszatérve a témához; Conor pár hete már kacérkodott azzal, hogy bokszol majd Pacquiao-val élete második profi bokszmeccsén. Hogy ettől a mostani leigazolástól mennyivel kerültünk közelebb ehhez az esetleges superfight-hoz?

Véleményem szerint semennyire.

Őszintén szólva, nem értem, mi ez a nagy felhajtás. Először is, két küzdősportoló nem csak akkor küzdhet meg egymással, ha ugyanaz a team menedzseli őket. Szép is lenne.

Másrészt, a Paradigm Sports Management nem Conor McGregor menedzsmentje. Conor-t IS menedzselik, és rajta kívül még egy rakás más bunyóst is, Johnny Walker-től kezdve Jack Hermansson-ig.

Szóval the hype is not real.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá