Közös menedzsmentje lett McGregor-nak és Pacquiao-nak

Közös menedzsmentje lett McGregor-nak és Pacquiao-nak


Tegnap jött a hír, hogy a Conor McGregort is menedzselő Paradigm Sports Management-hez csatlakozott Manny Pacquaio. Elmondjuk, mit lehet ebből leszűrni.

A WBA bokszvilágszervezet Super Welterweight bajnoka korát (41) meghazudtolóan teljesített a ringben. A legutóbbi három meccsét megnyerte top kihívók – Lucas Matthysse, Adrien Broner és Keith Thurman – ellen, és a Mayweather meccs óta csak Jeff Horn-tól kapott ki pontozással, de úgy képzeld el, hogy az a pontozás sokkal, de sokkal botrányosabb volt a Jon Jones vs. Dominick Reyes pontozásánál.

Visszatérve a témához; Conor pár hete már kacérkodott azzal, hogy bokszol majd Pacquiao-val élete második profi bokszmeccsén. Hogy ettől a mostani leigazolástól mennyivel kerültünk közelebb ehhez az esetleges superfight-hoz?

Véleményem szerint semennyire.

Őszintén szólva, nem értem, mi ez a nagy felhajtás. Először is, két küzdősportoló nem csak akkor küzdhet meg egymással, ha ugyanaz a team menedzseli őket. Szép is lenne.

Másrészt, a Paradigm Sports Management nem Conor McGregor menedzsmentje. Conor-t IS menedzselik, és rajta kívül még egy rakás más bunyóst is, Johnny Walker-től kezdve Jack Hermansson-ig.

Szóval the hype is not real.


Szólj hozzá