Közeleg az idei Sport Kempo Hungarian Open

Közeleg az idei Sport Kempo Hungarian Open


Április 14-én rendezik meg a Zen Bu Kan Kempo szervezet által megrendezett UWSKF Hungarian Open és 2. Sport Kempo Felnőtt és Veterán Magyar Bajnokságot.

Az “ Open” elnevezés utal arra, hogy a versenyen bármilyen más küzdősport, illetve harcművészet versenyzője is részt vehet. A verseny legfiatalabb korosztálya a 14. életévüket már betöltött, míg a legidősebbek a Veteran B korcsoport elnevezésűek, akik 45-56 év közöttiek.

A küzdelmi versenyszámok közt megtalálhatóak a következők: B-viadal, A-viadal és Pusztakezes viadal. Ezek szabályismertetése megtalálható a www.zenbukankempo.com honlapon. A küzdelmi versenyszámokon kívül helyett kapnak még a technikai versenyszámok. Ide tartoznak a formagyakorlatok, a fegyveres formagyakorlatok és az önvédelmek.

A verseny helyszíne a Gyöngyösi Sportcsarnok, verseny főszervezője a Mátra Kempo Se. A nevezések leadási határideje április 11.

A versenykiírást és a nevezési lapot innen tudjátok letölteni.Kérdésekkel kapcsolatban forduljatok a kempós mesterekhez:

Dencinger Dávid: daviddencinger@gmail.com +36 70 379 8383

Kárászi Balázs: karokempo001@gmail.com +36 30 258 5175

Jó felkészülést, jó szurkolást!


Szólj hozzá