Közeleg a Rico vs. Hari 2!

Közeleg a Rico vs. Hari 2!


Olyan parázs összecsapás van a nyakunkon, hogy érezzük a forróságot. Rico Verhoeven és Badr Hari, a világ két legnagyobb neve kick-boxban újra egy szorítóban lesz látható. A felek visszavágó első sajtótájékoztatóján megígérték, hogy ki fogják csapni a másikat a picsába.Ha összehasonlítjuk kettejük mérlegét, egyértelműen látszódik, hogy Hari százszor kiütésveszélyesebb:

55-10, 16 KO (Verhoeven)
106-13, 92 KO (Hari)

106 győzelem, 92 KO. Ezek a számok emlékeztetnek mindenkit, hogy Badr Hari a történelem egyik legfélelmetesebb kick-boxere. Egy vadállat. Első összecsapásuk 2016-ban történt, és nagyon izgalmas volt, de csúfos véget ért, Hari karja csúnyán megsérült, ezért nem tudta folytatni a küzdelmet.

A holland azóta 5-ször bunyózott, mindet meg is nyerte, Hari már inaktívabb volt, csak egy meccse volt Hesdy Gerges ellen, amit meg is nyert, de nem volt annyira jó formában, már ami a fizikumát illeti.

Most azonban ilyen BRRRRRRRRRUTÁLIS formában van a marokkói:Volt fészoff is:A visszavágóra december 21-én kerül sor. Ha még esetleg valamilyen csoda folytán nem éreznéd a hype-ot, nézd meg ezt:Szólj hozzá