Kovács Alexandra fojtásos győzelemmel jutott tovább az amatőr MMA Eb-n (videó)

Kovács Alexandra fojtásos győzelemmel jutott tovább az amatőr MMA Eb-n (videó)


A légsúlyú magyar az első menetben fejezte be a mérkőzését.


A szerdai vereségek után újabb győzelmet ünnepelhetett az amatőr magyar MMA-válogatott a prágai Európa-bajnokságon. A torna csütörtöki napján a légsúlyú Kovács Alexandra lépett ketrecbe, ellenfele az ír Danni Neilan volt. Alexandra hamar letudta a melót, rövid állóharc után röpke klincselés következett, melyből a magyar lány azonnal nagy csípődobással vitte le riválisát. A földön Szandra egy kis pozícióharc után befogta Neilan hátát, felrakta a nyakába a hátsó fojtást, melyre hamar megérkezett a kopogás is. A bíró 1:08-nál szüntette be a meccset.

A mérkőzés felvétele:Az eredményhirdetés:Kovács tehát továbbjutott a következő körbe.

Vonatkozó hír, hogy ugyancsak felkerült a YouTube-ra Cziffra Attila keddi TKO-győzelme:A prágai IMMAF amatőr MMA Európa-bajnokságon a magyar válogatottból most már csak a világbajnoki bronzérmes, pehelysúlyú Nánái Fatime nem lépett ketrecbe, de holnap már ő is kesztyűt húz.

Az Eb eredményei itt olvashatók, a lista folyamatosan frissül. A torna zárónapja szombaton lesz.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá