Koronavírusos lett Khabib édesapja

Koronavírusos lett Khabib édesapja


Feltűnt, hogy a koronavírus elleni vakcina nem készült el, a fertőzés nem szublimálódott, az emberek viszont elkezdtek lazítani a két hónapja bevezetett korlátozásokon? Nem biztos, hogy ez okos döntés.

Khabib Nurmagomedov 57 éves, de fizikailag aktív édesapja például majdnem életét vesztette a vírusfertőzés miatt. "A Sas" nemrég megtörte a csendet és nyilatkozatot adott ki apukája állapotáról és a jelenlegi koronavírus-lazaságról is, ami megfertőzte Magyarországot és több világvárost is:
“Sok ember meghalt, akit ismertem. Ismerőseim szülei. Édesapámnak még mindig nagyon súlyos az állapota, a vírus megtámadta a szívét, amit évekkel ezelőtt megműtöttek. A vírus nem kérdezi, mi a keresztneved, nem érdekli, hogy gazdag vagy, vagy szegény. Megfertőz és megfertőzött mindenkit. Csak együtt győzhetjük le.”

Oroszországban persze rosszabb a helyzet, mint nálunk, de ez pont annak köszönhető, hogy ott nem tették meg azokat az óvintézkedéseket, amin nálunk most hétfőtől lazítottak. Vagyis azt a tervet döntik porba, ami eddig meghozta a pozitív eredményeket, azaz a vírus terjedésének lassulását.

Le lehet vonni a következtetéseket.

Khabib-ot értelemszerűen nagyon megviselte az, ami az apjával történt, Dana White azt mondta, hogy ezért a visszatérése is csúszhat, július helyett szeptemberben térhet vissza Justin Gaethje ellen.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá