Koronavírusos a Bellator egyik bunyósa, Erick Silva
MMA

Koronavírusos a Bellator egyik bunyósa, Erick Silva


Sajnos megvan az első koronavírusos Bellator bunyós. Erick Silva 15 meccset vívott a UFC-ben 2011 és 2017 között, a Bellatornál tavaly júniusban bunyózott először, nem sok sikerrel, Paul Daley verte meg pontozással.

Nemrég jött a hír, hogy Silva megfertőződött koronavírussal Brazíliában, és hat családtagjának is átadta a veszélyes kórt:

"A feleségemmel kezdődött minden. Az első nap csak fájt a feje és néha kirázta a hideg, úgyhogy nem törődtünk vele (megjegyzem, ezek egyike sem tartozik a koronavírus elsődleges tünetei közé – a szerk.) Azt hittük, csak allergiás, egyáltalán nem érzett ízeket és szagokat (ezek viszont már tipikusan koronavírusos tünetek – a szerk.).

Aztán az anyósomnak ment el az ízlelése és szaglása. Aztán nekem. Végül mindenkinek: apósomnak, sógornőmnek. Mindenki jól van, de az egész család elkapta. Az az érdekes, hogy szinte minden korosztály elkapta, velünk van az 5 hónapos kisbabánk is. A feleségem szüleinek házában vagyunk mindannyian."

Jobbulást kívánunk az egész családnak a totaldamage.hu nevében.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá