Koronavírusban halt meg Frederic Sinistra többszörös kick-box világbajnok

Koronavírusban halt meg Frederic Sinistra többszörös kick-box világbajnok


Frederic "The Undertaker" Sinistra háromszoros nehézsúlyú világbajnok kick-boxoló novemberben került be a kórházba légszomj miatt, miután elkapta a COVID-19-et. A belga fighter úgy gondolta, inkább hazamegy, és ott folytatja a kezelést, de ez súlyos hibának bizonyult.

Minthogy az is, hogy nem vette komolyan a vírust – nyíltan oltásellenes volt, és olyan badarságokat mondott a videóiban, hogy "ez a kicsi kis vírus" nem tud benne kárt okozni, és hogy hibát követ el a kormány a lezárásokkal.

A kórházba is csak az edzője, Fabian Pavone unszolására volt hajlandó bevonulni, pedig már alig tudott lélegezni. December 15-én halt bele a vírusba.Karrierje alatt többször ért fel a világ és Európa csúcsára, profi mérlege 39-9 volt, és egy időben őt hívták Belgium legerősebb emberének is. Pavone azt mondta, valóban természetfeletti ereje volt, és arany szíve.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá