Korábbi TUF bajnokkal bokszol puszta öklökkel legközelebb Hector Lombard

Korábbi TUF bajnokkal bokszol puszta öklökkel legközelebb Hector Lombard


A félelmetes fizikumú Hector Lombard a The Ultimate Fighter 3-as szezonjának középsúlyú győztesével, Kendall Grove-val szűri össze a levet a Bare Knuckle Fighting Championshipben (BKFC).

A szeptember 19-ére kitűzött meccs eredetileg Grove kérése volt, "Lightning" pedig örömmel mondott neki igent.

Lombard egy sikertelen széria után hagyta ott a UFC-t, és igazolt át a BKFC-hez. Első ellenfele David Mundell (9-5 MMA) volt, akit játszi könnyedséggel kellett volna kiütnie. Ehhez képest a brutális, kesztyűk nélküli bunyó végigment, Lombard pontozással nyert.Kendall (24-18) nagyobb falat lesz, de ezt a meccset is hoznia kell.

Grove-nak kétszer annyi tapasztalata van ebben a sportban, ő ugyanis kétszer bunyózott már a BKFC-nél. Először ő is pontozással nyert, de aztán kiütéses vereséget szenvedett.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá