Korábban soha nem látott testfestéses fotókat mutattak be Ronda Rouseyról (galéria)

Korábban soha nem látott testfestéses fotókat mutattak be Ronda Rouseyról (galéria)


A bunyós a ketrec mellett pár ember recskaalbumába is visszatér.


Mint ahogy azt már tudjuk, Ronda visszatér, és december 30-án, a UFC 207 főmeccsén kiáll Amanda Nunes ellen, hogy visszaszerezze bajnoki övét, ami azóta jár lányról lányra, mint a tripper, hogy Rousey-t Holly Holm műthetőre, hisztisre, öngyilkos gondolatoktól szenvedőre, reflektorfénytől elvonultra rúgta.

Ronda úgy tűnik, kipihente magát, és máris megkezdődött a UFC 207 előtti médiamocorgás. Olyannyira, hogy a Sports Illustrated, akik egykoron megmutatták, hogy mutat a kisasszony fürdőruciban és testfestésben, most újabb rohamot indít, és „sosem látott” képeket közölt az ominózus sorozatból. De jó nekünk.Ronda egyébként nagyon büszke a képekre és a kicsiny testyire is, amikor egy showműsor az adás promóciós fotóin képszerkesztővel elvékonyította a karját és a bokáját, nem kímélte a készítőket. Az SI sorozatán ilyen változtatás nincs.

1

2

ufc-207-ronda-rousey-bodypaint

4

5

Kezeket gatyán kívül, köszi… ha a nagy hype közben esetleg hálószoba-videó is lenne, amolyan Paris Hilton-style, szólunk, oké?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá