KO-val tért vissza a győztesek táborába Daniel Dubois (videó)

KO-val tért vissza a győztesek táborába Daniel Dubois (videó)


Daniel Dubois 15-0-ás mérleggel, veretlen világbajnok-esélyesként esett neki Joe Joyce-nak tavaly, de a szeme annyira megsérült Joe ütéseitől, hogy fel kellett adnia a mérkőzést. "DDD" a hétvégén bokszolt a negyedik kiemelt versenyzővel, a román Bogdan Dinu-val, akivel egyforma magasak. Dinu még Kubrat Pulev-et is kellemetlen szituációba tudta hozni, szóval ügyesen bokszol, ráadásul 20 győzelméből 16 KO.

Bogdan gyébként egy SIAS (A Különleges Akciók és Beavatkozások) ügynök.

A tét a WBA szervezet megüresedett bajnoki nehézsúlyú címe volt.

Dubois gyors kiütéssel tért vissza a győztesek táborába, a második menet elején leütötte Dinut, aki a szorító falához szoruva próbált meg visszatámadni, de az ütését eltévesztette, így ennek az lett az eredménye, hogy rés keletkezett a pajzsán, amit Daniel telibe trafált egy jobbossal:Az angol bokszoló mérlege 16-1-re javult, ebből 15 KO-s győzelem, ami ugye 90 százalékon felüli. Legyőzője, Joyce a meccsük óta nem bunyózott, lehet, hogy egy visszavágóra várt. Nem kell tovább várnia.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá