Klitschko kiütötte Wilder-t
MMA

Klitschko kiütötte Wilder-t


Egy interjúban elmondta, hogy Wladimir Klitschko egy meccsre való felkészülés során küldte a padlóra Wilder-t, aki sparring partnerként volt jelen a camp-ben. Állítólag Wilder keménykedni próbált az ifjabbik Klitschko fivérrel, amikor az megelégelte az amerikai viselkedését.

Dillian Whyte azt is mondja ebben a bizonyos interjúban, hogy őt hazaküldték a camp-ből, mert ugyanazt csinálta Klitschko-val, mint ő Wilder-rel. Pontos dátumot nem mondott, de feltehetőleg úgy 6-9 éve történhetett.

Ez akár igaz, akár nem, jó taktika Whyte részéről, hogy kicsit közelebb kerüljön a címmérkőzéshez. Egyszer már majdnem sikerült, de akkor egy pozitív doppingteszt állt közé és az öv közé. Nem mással helyettesítették őt, mint Tyson Fury-val, arról a mérkőzésről meg ugye hallottunk.

Az viszont egyértelmű, hogy Whyte a Fury vs. Wilder visszavágó győztesére pályázik, kérdés, hogy befér-e a nagy nehézsúlyú trióba. És akkor még nem is számoltunk Ruiz-zal.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá