Klasz Árpád törött kézzel is bajnok lett (videó)

Klasz Árpád törött kézzel is bajnok lett (videó)


Szombat este az újpesti Kellner Ferenc Sportközpontban rendeztek egy bokszgálát, melynek főmeccsén a veretlen nagyközépsúlyú klasszisunk, Klasz Árpád (11-0) óriásit csatázott.

A tehetséges magyar ökölvívó ellenfele a sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkező Siarhei Khamitski (32-21, 3) volt, a harc két világszervezet vb-övéért folyt.

Klasz keze már az első menetben eltört, ennek ellenére sokkal jobb volt kihívójánál, akit a 8. menetben még padlóztatott is.

Sajnos a mérkőzés közepétől a ringgel problémák adódtak, a sok felhordott víz és izzadtság miatt mindkét bunyós – de főleg Klasz – sokat csúszkált. A kínos helyzet odáig fajult, a 12 menetesre tervezett címmeccset idő előtt be kellett szüntetni, így a pontozóbíróknak 10 menet után kellett dönteniük.

Árpád egyhangú pontozással, 100-90, 100-90 és 99-91 arányban diadalmaskodott, és lett az UBO és a GBF szervezetek nagyközépsúlyú világbajnoka – írja a monokli.hu.

"Tùl vagyok a kézfej műtéten a második menet végétől törött kézzel boxoltam sajnos ez miatt több helyen is el tört de így is végig küzdöttem és világbajnok lettem nagyon szépen köszönöm mindenkinek akik szurkolt az isten áldjon meg mindenkit" – írta az újdonsült bajnok, akit időközben már meg is műtöttek.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá