Kisebb csoda történt: megverték Kayla Harrisont!
MMA

Kisebb csoda történt: megverték Kayla Harrisont!


Ma hajnalban tartotta a PFL a 10. jubileumi gáláját, amelynek főmeccsét a veretlen Kayla Harrison vívta azzal a Larissa Pachecoval (19-4) könnyűsúlyban, akit kétszer is megvert korábban.

"Judo Kayla" annyira domináns volt – 15-0-ás mérlegéhez 6 kiütéses és 6 submissionös győzelem társult és eddig megszorongatni sem tudta senki – eddig a sportban, hogy azt hittük, ismét egy mészárlás jön.

Ehelyett sokkoló meglepetés történt. 

A bunyó 5 meneten keresztül zajlott, és Larissa ezúttal felülmúlta a kétszeres olimpiai aranyérmes judóst, egyhangú pontozással húzta be a győzelmet és a vele járó egymillió dolláros jutalmat. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TOTALDAMAGE (@totaldamagehu) által megosztott bejegyzés


A második menetben Pacheco keményen megfogta ütésekkel Kayla Harrisont, aki sosem volt még ekkora bajban: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TOTALDAMAGE (@totaldamagehu) által megosztott bejegyzés


Ez volt Kayla első veresége, mérlege így 15–1-re módosult. A miheztartás kedvéért hozzátesszük, Ronda Rousey 12–0 után kapott ki először életében.

Ez a mérleg még mindig nagyon szépen cseng, nem igen látni lányoknál ilyen jó mérlegeket, de még a férfiaknál is ritka. Mivel egy vereségből ezerszer többet lehet tanulni, mint egy győzelemből – és motiválóbb is –, biztosak vagyunk benne, hogy Kayla ettől csak jobb bunyós lett, illetve abban is, hogy jön a visszavágó.

Az állás még mindig 2–1 Kayla javára kettejük között.

A brazil Larissa eddig kétszer bunyózott a UFC-ben, pár éve, de mindkétszer kikapott, két bajnoktól, először Jessica Andrade-től, másodjára Germaine de Randamie-től. A mostani győzelme után elmondta, ez karrierjének fénypontja, pontosan ezért a célért küzdött és hajtott egész életében. Hozzátette: ő is annak köszönheti a fejlődését, hogy Kayla legyőzte, és most viszonozta ezt a "szívességet".

 

Wow!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá