King Mo revansot vett 18 kilóval nehezebb riválisán
MMA

King Mo revansot vett 18 kilóval nehezebb riválisán


Muhammed "King Mo" Lawal egyhangú pontozással legyőzte a nála 18 kilóval nehezebb Quinton "Rampage" Jackson-t a pénteki Bellator 175-ben.


King Mo és Rampage 2014-ben találkozott egymással először a ketrecben. Az akkori bunyót a pontozólapok szerint simán nyerte Rampage, de sokan úgy gondolták, hogy nem ő, hanem Lawal nyert. A visszavágó is hasonló cipőben jár, csak épp fordítva. Bár az MMAFighting szerint Mo simán nyert, sokak szemében Rampage volt a jobb. Tito Ortiz sem látta ezt olyan simának:
Annak ellenére, hogy Rampage enyhén szólva eltolta a formaidőzítést (18 kilóval volt nehezebb, mint King Mo), nagyot küzdött, mint mindig:


Lawal passzív volt, javarészt védekező üzemmódban tolta végig a meccset, próbálta minél jobban lefogni Jacksont, hogy ne tudjon kibontakozni. A második menetben úgy tűnt, hogy már fárad, és Rampage be is talált neki párszor. Súlyos ütések voltak, meg is nyerték Rampage-nek a menetet.


A harmadikban Jackson meggondolatlanul bepróbálkozott egy földrevitellel, sikertelenül. Az aprónak tűnő hibába belekerült az egész mérkőzés: Lawal ettől fogva kézbe vette az irányítást, és állva, meg a földön is felülmúlta riválisát.
“A másodikban olyanokat kaptam, hogy keresztbe álltak a szemeim." – árulta el King Mo a győztes meccs után.Szintén a meccs után jelentették be, hogy Lawal legközelebbi ellenfele Ryan Bader lesz június 24-én a Madison Square Gardenben.


Valószínűleg ez volt Jackson utolsó bunyója a Bellatornál, de ne ijedjetek meg, ez nem rossz hír, épp ellenkezőleg. Valószínűleg a UFC-ben láthatjuk őt legközelebb, hiszen korábban aláírtak egy szerződést, ami még mindig él.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá