King Mo lesérült, Bader címmeccset kap a Bellator 180-ban
MMA

King Mo lesérült, Bader címmeccset kap a Bellator 180-ban


Vele van az Erő.
A UFC-ből átigazolt Ryan "Darth" Bader eredetileg Muhammad "King Mo" Lawal ellen debütált volna a Bellatorban, de nemrég jött a hír, hogy Mo megsérült, ezért nem tud részt venni a június 24-i Bellator 180-ban. Scott Cokerék nem kispályás beugrót szereztek Mo helyére: odadobják Bader elé félnehézsúlyú világbajnokukat, Phil Davis-t. Ezzel két legyet ütnek egy csapásra; egyrészt olyan bunyót szerveznek, ami sokakat érdekel majd, másrészt eleget tesznek Bader kérésének, aki az átigazolásakor ezt nyilatkozta:
“Szerintem logikus, hogy egyből a bajnoki címért menjek a leigazolás után, szerintem nem sok ember szája sírna emiatt.”

A hírt maga Davis jelentette be a The MMA Hour-ban, de arról nem beszélt, hogy mi a fene történt Mo-val, hogy nem tud részt venni azon a gálán, amit nem holnap, nem a jövő héten, hanem két hónap múlva rendeznek. A konteómentes magyarázat az, hogy valószínűleg súlyosat, ami miatt Mo egyáltalán nem tud edzeni, akik viszont szeretik az összeesküvés-elméleteket, azok azt mondják, hogy a Bellator szándékosan varázsolt címmeccset Badernek.

Davis és Bader egyszer találkozott már egymással, a UFC on FOX 14-en csaptak össze, a találkozó nagyon szoros volt, a bírók Ryan-t hozták ki győztesnek megosztott pontozással.A visszavágót a Madison Square Gardenben rendezik majd egy pay-per-view gála keretében, ahol a fő attrakció a Chael Sonnen vs. Wanderlei Silva indulatmeccs lesz.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá