Kíméletlenül kirúgott sok bunyóst a UFC
MMA

Kíméletlenül kirúgott sok bunyóst a UFC


A UFC történelmében voltak már furcsa elbocsátások, de mostanában a promóció az utolsó utáni utolsó lehetőséget is megadja a nagyobb neveknek, hogy bent maradhassanak. Általában a zsinórban harmadjára elveszített mérkőzés szokta megkongatni azt a bizonyos vészcsengőt, ami a kirúgást jelentheti.

Mivel nagy név, Andrei Arlovski-t 5 vesztett bunyó után sem rúgták ki Dana White-ék, Frank Mir-nek szintén megengedtek 4 zakót anno.

Most azonban Brad Katona-t, a The Ultimate Fighter felfedezettjét, a TUF 27 győztesét két vesztes meccs után bocsátották el teljesen érthetetlen módon. Katona azt mondta, meglepte őt a UFC döntése, de továbbra is arra hajt majd, hogy ő legyen a világ legjobbja.

Az SBG Ireland-ben edző kanadain kívül Lucie Pudilova, Brandon Davis, Daniel Spitz, Darko Stosic, Hector Aldana, Luke Jumeau, Ben Saunders, Salim Touahri, Martin Bravo, Polo Reyes, Carlos Huachin, és Grigory Popov is repült a cégtől.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá