Kimbo Slice fiát leigazolta a Bellator, augusztusban már debütálhat is
MMA

Kimbo Slice fiát leigazolta a Bellator, augusztusban már debütálhat is


Kevin „Baby Slice” Ferguson az apja nyomdokaiba lép.Ifjabb Kevin Ferguson, a nemrég elhunyt Kimbo Slice fia követi apja lépéseit, és aláírt a második számú MMA-szervezethez. A 24 éves fiú a Bellator 160-on debütálhat a profik közt. Az MMAFighting.com értesülései szerint a promóció vezetője, Scott Coker még az idősebb Slice halála előtt igazolta le a fiatalabbat.

Baby Slice márciusban vívta első amatőr MMA-meccsét, melyet, hűen a családi örökséghez, 83 másodperc alatt nyert meg, kiütéssel.


az amatőr debütMindig is a bunyóbiznisz közelében voltam, szóval láttam és értettem, hogy működnek a dolgok. Nem voltak kétségeim, egyszerűen tudtam, hogy ez az, amit csinálni akarok, és hogy egy nap csinálni is fogom.

- nyilatkozta Ferguson Jr., és addig a bizonyos napig már nem is kell sokat aludnia.

A Bellator 160-at augusztus 26-án rendezik meg a kaliforniai Anaheimben, a Honda Centerben. A főmeccsen a UFC volt könnyűsúlyú bajnoka, Benson Henderson csap össze 155 fonton Patricio Freirével. Baby Slice ellenfele még nem ismert – ez valószínűleg a bejelentésével sem fog változni, hiszen Ferguson profi debütjéről beszélünk, melyet nyilván egy szintén tapasztalatlan, legfeljebb pármeccses újonccal vív majd, és a párosítás valószínűleg a felvezető meccsek között kap majd helyet.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá