Kikapott a bokszoló, akit tökön ütött az ellenfelének fia

Kikapott a bokszoló, akit tökön ütött az ellenfelének fia


Ketten egy ellen?


Hatalmas botrányt – bár sajnos nem mindenki szemében – kavart Billy Joe Saunders idióta fia azzal, hogy a mérlegelésen apja ellenfeléhez, Willie Monroe Jr-hoz odament, és először övön alul megütötte, aztán még meg is rúgta ugyanott, bár ekkor már húzták el onnan a biztonságiak. Ha kimaradt, nézzétek meg, és legyetek nyugodtan idegesek:A legkiábrándítóbb és legidegesítőbb dolog azonban nem a zselézett hajú idióta, agresszív sarj tette, hanem az apja viselkedése volt. BJS csak állt ott, nyomta a duplabicepsz pózt, és esze ágában sem volt, hogy rászóljon a fiára, hogy ilyet nemhogy a mérlegelésen, de a ringben, sőt, talán még az utcán sem csinálunk – és ebből már mindenkinek lejött, hogy a kölyök miért lett ilyen: természetesen az apja miatt.

Remek alkalom volt ez arra, hogy BJ (ezentúl már csak így fogom hívni, bár lehet, hogy csak ezen cikk erejéig) rettentően sok ellenrajongót szerezzen magának, és mindenki elkezdjen azért drukkolni, hogy Willie Monroe kiütsse BJ-t. Ami sajnos nem történt meg, mert BJ pontozással megnyerte a meccset, így megvédte középsúlyú övét a WBO-nál.

Itt még nincs ám vége a botránynak, ugyanis a rajongók a meccs után összeverekedtek, nem tudni, miért:A meccs után BJ szimpatikusan nyilatkozott:
Csak móka és játék az egész, nem tudom nem tisztelni ezt az embert. Egy kicsit berozsdásodtam, de köszönöm a meccset, Willie Monroe Jr.” – mondta Saunders, majd átadta fiának a mikrofont:

“Bocs, hogy tökön ütöttelek.” – folytatta Saunders Jr.

Kíváncsi vagyok, hogy az apja jött rá utólag, hogy ezt azért nem kellett volna (különben is, mi a fészkes fenét keres ott egy gyerek egy mérlegelésen?), vagy szóltak neki, hogy ez így nagyon nem volt rendben.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá