Kiderült ki a nagyobb gengszter, első menetes KO lett a vége a Turner-Green összecsapásnak.
MMA

Kiderült ki a nagyobb gengszter, első menetes KO lett a vége a Turner-Green összecsapásnak.


Bobby Green kétmeccses győzelmi szériával, Jalin Turner pedig két vereséggel a háta mögött érkezett a UFC on ESPN 52 gálájára. Turner ugye beugróként helyettesítette a sérülés miatt kieső Hookert, és nagyon jól tette, hogy elvállalta a mérkőzést.

Már az első percben látszódott, hogy a rövid idő ellenére felkészülten érkezett, élesebb volt és többet is talált, mint Green, aki csak elbohóckodni tudta a bekapott ütéseket. Green az egész mérkőzés alatt Turnerhez beszélt, és ez a figyelmét is elterelte.

Nem is csoda, hogy az első menet közepén egy fültőre kapott ütést követően már az egyensúlyzavar miatt mutatott be tánclépéseket, amit még két hatalmas bomba kövezett, és máris a padlón találta magát, ahol már nem igazán tudott védekezni.Azonban a bíró még jó ideig hagyta, hogy püfölje őt Turner, ami sokakat felháborított, köztük Daniel Cormiert is, aki azt írta, ez volt minden idők legrosszabb leállítása.Turner visszatért a győzelmekhez, Green azonban nehéz helyzetben találhatja magát, és nagy kérdés, hogyan tovább neki, hiszen már 37 esztendős, és ezzel a vereséggel fényév távolságba került egy esetleges címmérkőzéstől.

Írta: Almási Csaba


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá