Ki tudnád védekezni Johnny Walker-t?

Ki tudnád védekezni Johnny Walker-t?


Bár Johnny Walker hype-vonata már rég kisiklott, hű rajongói még mindig bíznak abban, hogy sikerült újra felmásznia a csúcs közelébe.

Walker-t sokan Jon Jones potenciális kihívójaként emlegették az után, hogy három egészen hihetetlen KO-t prezentált nekünk, aztán sajnos Corey Anderson állva kiütötte. Ez után jött egy kevésbé fájó pontozásos vereség márciusban, ami végképp megállította Walker menetelését.

A brazil azonban még mindig nagyon fiatal, 28 évesen még nagyon sokra viheti a UFC-nél.

Nemrég posztolt egy videót arról, hogyan tartja karban tudását, árnyékbokszolt egy picit a kamerába, ennek láttán adja magát a kérdés: mit tennél, ha így közeledne feléd? 
View this post on Instagram
 

Shadow boxe 🥊 #ufc #boxe #power #speed #agility #boxing


A post shared by Johnny Walker (@johnnywalker) on


Walker jelenleg a 11. helyen tanyázik a hivatalos félnehézsúlyú rangsorban. Ti ki ellen látnátok szívesen legközelebb, és mikor?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá