Khamzat Chimaev maszk nélkül lófrált tömegek között

Khamzat Chimaev maszk nélkül lófrált tömegek között


Nem tudom, ki hogy van vele, de én amikor meghallottam valakiről, hogy covidos lett, valahogy sosem lepődtem meg. Lehet, hogy csak a véletlen műve, de az illető általában elég lazán veszi a vírus elleni védekezést: nem fertőtleníti a kezét, nem hord mindig maszkot, nem tartja a távolságot, látogatja az ismerőseit, stb.

Úgy tűnik, Khamzat Chimaev is egy ilyen ember.

Még korábban, tavaly kapta el a koronavírust, és most a szövődmények miatt kellett lemondania a januári találkozóját Leon Edwards-szal. Chimaev-et nemrég maszk nélkül, temérdek ember társaságan kapták lencsevégre, miután leszállt a Csecsen Köztársaságban:A repülőn mindenkin volt maszk, csak rajta nem.

Az elnöki fogadtatásban részesülő UFC-s bunyós egy interjúban magyarázta a riporternek, hogy nagyjából 1 hónapja kapta el a vírust, ami miatt két meccsét is el kellett halasztani. Reméljük, Chimaev elővigyázatosabb lesz ennél a közeljövőben, és nem lesz az Edwards vs Chimaev bunyóból egy újabb Ferguson vs Khabib, de sajnos elég közel jár hozzá, ha a svéd-csecsen fighter így folytatja.

Rövid bulvár cikkünk ezzel a végéhez is ért, tanulsága pedig pofonegyszerű, és csak a gyengébbeknek kell magyarázni így 2021-ben:

Hordj maszkot!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá