Khamzat Chimaev Írországba utazott azért, hogy 'levadássza' McGregort

Khamzat Chimaev Írországba utazott azért, hogy 'levadássza' McGregort


Khamzat "Khabib 2.0" Chimaev üstökösként robbant be a UFC-be.

Még csak újonc, de már most megdöntött egy UFC-rekordot, 10 nap alatt két mérkőzést nyert (ráadásul idő előtti befejezéssel: első ellenfelét lefojtotta, másodikat TKO-zta, döbbenetes erőfölénnyel), ilyenre a modern UFC történelmében nem történt még (régebben, amikor tornákat tartottak, akkor értelemszerűen igen, de az most mindegy), a korábbi rekord 13 napos győzelmi sorozat volt.

A váltósúlyú reménység nem csak kinézetében és küzdőstílusában hasonlít Khabibra, de közösen utálják Conor McGregort is.

"Borz"-ról most derült ki, hogy 2018-ban – amikor Conor rettentő visszataszító módon és erőltetetten támadta Khabibot a UFC 229-es mérkőzésük előtti sajtókonferenciákon – annyira felbaszta az agyát az ír mondatain, hogy fogta magát, vett egy repjegyet Írországba, hogy civilben rátámadjon és megverje Conort.

Chimaev azt a sztorit akarta beadni, hogy Conort szeretné segíteni a felkészülésben, de végül a hatóságok valahogy rajtakapták, és megakadályozták célja elérésében.
“Sokan azt hitték, hogy segíteni jöttem Conornak, de valójában csak meg akartam őt verni vagy egy edzőteremben, vagy akár az utcán. Azért mentem, hogy megvédjem a becsületünket és a büszkeségünket, amiken csorbát ejtett. Mindannyiunk nevében indultam el. Ha nem tudtam volna közel jutni hozzá, megdobtam volna egy tárggyal. Megérdemelte volna" – mondta Borz.

A svéd-csecsen bunyósnak óriási szerencséje, hogy nem tudta a tervét megvalósítani, mert ha megteszi, több éves börtön várt volna rá, így pedig csak 8 órát kellett ülnie a hűvösön. Azzal a feltétellel engedték el, ha azonnal visszautazik Svédországba.

Chimaev (8-0) pár napja kihívta McGregort:


"Csirkeszívű kopogókirály vagy, Conor. Dana White, éhes vagyok, adj desszertet".

Az ír még csak egy nagyon rövidke hozzászólással illette őt, amit később kitörölte, de mivel az internet nem felejt, tudjuk idézni szó szerint:
"Patkányszájú"'Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá