Khamzat Chimaev célkeresztbe vette Nate Diaz-t is
MMA

Khamzat Chimaev célkeresztbe vette Nate Diaz-t is


A UFC egyszemélyes hype-vonata, Khamzat Chimaev rekordidő alatt kivégzett (egy szub, egy KO és egy TKO) három fightert a UFC-ben, két súlycsoport között cikázva. Legutóbb ez történt:A svéd/csecsen bunyós rettentő sok embert kihívott, alig várja már, hogy újra ketrecbe léphessen.

Azonban sajnos eddig mindenki elutasította az ajánlatát – beleértve Stephen "Wonderboy" Thompson-t és Chris "All-American" Weidman-t is. A korábban beígért  Demian Maia meccs is elmarad, mert a UFC mégsem akarta ezt a párosítást valamiért.

Olyannyira kerülik jelenleg őt a UFC-s bunyósok, hogy már egy mém is született, "amikor senki sem engedi, hogy zúzz" címmel:

"Borz" nem hagyja ennyiben a dolgot, a legújabb kiszemeltje Nate Diaz, akit december 19-én szeretne elverni. Azzal az üzenettel hívta ki, hogy Nate vigye Las Vegasba a puhány testét, mert december 19-én kifüstölné őt. Hozzátette: ha igazi bunyósnak tartja magát, akkor elfogadja az ajánlatot.

Diaz még nem reagált a kihívásra.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá