Khabib visszavágott Conornak: elfelejtetted, hogy leütöttelek?

Khabib visszavágott Conornak: elfelejtetted, hogy leütöttelek?


Conor McGregor ma hajnalban őrjöngeni kezdett a Twitteren, miután megnézte a UFC 249-et, ahol Justin Gaethje legyőzte az ideiglenes bajnokot, Tony Fergusont. Az ír kivetette a hálóját Justinra, megígérte, hogy darabokra fogja tépni. Khabibnak is beszólt, mondván, hogy gyáva patkány volt, amiért nem bunyózott a gálán.

McGregor írt még valamit Khabibnak címezve, ami úgy szólt, hogy "az a bunyós nem veszélyes, aki lábakat ölelget." Ezt a magas labdát csapta le Nurmagomedov :


"Lábakat ölelget? Elfelejtetted, hogy leütöttelek, vagy részegen írogatod a tweet-eket?" – utalt a bajnok arra, hogy az ír nem veti meg az alkoholt sportember létére. "Megvertelek állóharcban, összecsomagoltalak birkózásban, abszolút szétvertelek grappling-ban, a levegőt markolásztad a kezeiddel bunyó közben, a végén pedig feladtad. Végül: ne feledd a saját szavaid: 'ez csak biznisz'!"

Hogy a roast teljes legyen, a dagesztáni fighter posztolt egy képet is Conorról, ami a meccsükön készült, azzal a felirattal, hogy "Nem szereted a lábakat?":DDD

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá