Khabib utalt a visszatérésére
MMA

Khabib utalt a visszatérésére


Mióta kicsit elhamarkodottan, légből kapva, 32 évesen bejelentette visszavonulását, azóta megy a spekulálás, hogy vajon tartja-e magát ehhez Khabib Nurmagomedov, a UFC könnyűsúlyú bajnoka.

A UFC főnöke, Dana White azt mondta, szerinte a dagesztáni visszatér még egy mérkőzés erejéig, hiszen még mindig az anti-dopping ügynökség (USADA) még mindig teszteli, hogy doppingol-e.

Nurmagomedov egy viszonylag friss interjúban azt mondta, szeretne az élet más területeire koncentrálni ennyi év küzdelem után, van például egy farmja, tele állatokkal, akikről gondoskodni kell.

Most azonban három szóval lázba hozta az MMA világát:
"hamarosan látjuk egymást!" – üzente Dana White-nak.Hogy ezt pontosan mit jelent, azt csak ő tudhatja, de kötve hisszük, hogy ez egy invitáció lesz a farmra.

Szerintetek?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá