Khabib szeretne egy Oliveira vs. Makhachev bunyót

Khabib szeretne egy Oliveira vs. Makhachev bunyót


Amellett, hogy saját promóciója van (Eagle FC), Khabib Nurmagomedov (29-0) egy ideje sztáredző lett. Segíti többek között unokatestvére, Islam Makhachev felkészülését is.

A dagesztáni 7 éve nem kapott ki senkitől, a UFC legdominánsabb harcosai közé tartozik, és simán járna neki már egy címmérkőzés.

Bár a legnagyobb név, akivel harcolt, az Dan Hooker – aki valljuk be, nem egy Justin Gaethje vagy Michael Chandler – sokan úgy gondolják, akár a legutóbbi bajnokot, Charles Oliveirát is legyőzné.

Khabib nemrég azt nyilatkozta, hogy szerinte a legjobb két könnyűsúlyú most Islam és Oliveira, és mivel a brazil elvesztette a bajnoki övét egy félresikerült mérlegelés miatt, más nem is nagyon jöhet szóba a következő bajnoki címmeccsen.

"A Sas" hozzátette, hogy szerinte Islam a földön simán túltenne Oliveirán (aki amúgy rekorder a UFC-ben a submission-ök számában- a szerk.):
"Nem hiszem, hogy bármit is tudna kezdeni Islammal a földön, és persze Islam nagyon jó állóharcban is. Az elmúlt pár évben az emberek meg se tudták érinteni, pedig jó striker volt mind. Szerintem ez egy fair fight lenne a bajnoki címért."

Ott van még a mixben Beneil Dariush, akinek szintén egy elég jó, 7 meccses nyerő szériája van, de Khabib szerint nem lenne jó, ha vele kéne harcolnia Makhachevnek, mert a brazilnak elég sokat kellene akkor várnia a győztesre.

Khabibék még Brazíliába is kimennének egy bajnoki meccsért, és miközben ezt mondta, beleszőtte a mémmé vált mondatát is:
"Hallom Charles edzőitől, hogy nem akarnak kijönni Abu Dhabiba. Oké. Majd mi megyünk Brazíliába. Send us location. Kimegyünk brazilba, meglovagoljuk Oliveirát, mint egy lovat, bemutatjuk, ha a Sambo könnyű lenne, akkor Brazil Jiu Jitsunak hívnák, és szépen hazamegyünk a könnyűsúlyú bajnoki övvel."

Aki nem tudná, ez az utóbbi sambo-s megjegyzés is egy idézet volt, Khabib pózolt már ilyen feliratú pólóban, Makhachevvel együtt mindketten a sambo nagymesterei.Ha Oliveira nyerne, azzal lehet, hogy elő lehetne csalogatni Khabibot a rejtekéből.

Makhachev-et egyszer tudták legyőzni, akkor belenézett egy csúnya KO-ba, de azóta tényleg Khabib 2.0, amit nyom. Persze mi Oliveirát sem féltjük, nála keményebb harcos egyszerűen NINCS.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá