Khabib Nurmagomedov apja kómába került

Khabib Nurmagomedov apja kómába került


Két hete írtuk meg, hogy tüdőgyulladással (nem koronavírussal) került kórházba Abdulmanap Nurmagomedov, a UFC könnyűsúlyú bajnokának apja és edzője. Covid-19 tesztje negatív lett, és javult az állapota.

Most azonban nagyon rossz hír érkezett felőle. Az RT hírügynökség szerint Moszkvába, egy speciális katonai kórházba szállították szívproblémára gyanakodva a dagesztáni kórházból, ahova először vitték. Az edző állapota rosszabbodott, a jelentések szerint kritikus állapotban van, kómában fekszik, mert a dagesztáni kórházi kezelések során komplikációk léptek fel.

Mivel a családja nem látogathatja meg itt, egyik családtag sem erősítette meg a híreket, de sajnos inkább igaznak tűnnek, mint hamisnak. Későbbre ígértek további tájékoztatást.

 

Reménykedjünk a legjobbakban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá